Vasárnapi második edzőmérkőzését megnyerte a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél a szintén NB-II-es Budaörs volt.

Nyíregyháza Spartacus - Budaörs 2-1 (1-1)

Nyíregyháza: Jova- Hinora (Végső 75.), Kelemen, Rubus, Farkas, Csilus T, Kártik, Kesztyűs (Forró 62.), Gréczi, Gajdos, Pekár
vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Budaörs: Demjén - Medgyes, Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Csobánki, Sajbán Máté(Szántó 78.), Bakos, Palincsár (Patrick-Marques a szünetben)(Pethő 50.), Czvitkovics (Odé 78.), Fodor
szakmai ig: Bognár György

Az első helyzet a Szpari előtt adódott, Gajdos lőtt centikkel mellé a 6. percben. A másik oldalon Sajbán érkezett középen, ő is pontatlanul célzott. A 23. percben Fodor lépett ki középen a leshatárról, eltolta a labdát a kilépő Jova mellett, majd a kapuba helyezett, 0-1. A 33. percben egyenlíthetett volna a Szpari, Gajdos maradt le centikkel Gréczi beadásáról. A 41. percben viszont már sikerült a kapuba találni, Farkas Márk beadása után Gréczi Gábor lőtt középről a léc alá,1-1. Az első félidő több gólt nem hozott.

Fordulás után sokáig mezőnyjáték volt, a feltámadó szél a Budaörsöt segítette. A 63. percben Czvitkovics lövését hárította Jova vetődve, majd a 75. percben ismét Czvitkovics próbálkozott, és a kapufát találta el 20 méterről. A 83. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza! Egy szöglet után a fiatal Végső Előd érkezett jól, és labdáját csak a gólvonalon túlról tudták kivágni a budaörsiek, 2-1. A végére még jutott egy Pekár fejes, de fölé szállt a labda, ám így is megnyerte a találkozót a Szpari.

Lucsánszky Tamás: - A második mérkőzésen jobban tetszett a tempó, és ha a helyzeteinket kihasználjuk az első 45 percben, magabiztosan vezethettünk volna. Ezért van hiányérzetem, annak viszont nagyon örülök, hogy mindkét meccsen a fiatalok jó teljesítményt nyújtottak, Végső Előd pedig gólt is szerzett.
 

Vissza