Négy napot tölt Sninán a Nyíregyháza Spartacus női együttese. A keret edzőtáborozáson vesz részt és több felkészülési mérkőzést is játszik.

Az ellenfelek között van a Kelen SC és a Bártfa is. Pénteken reggel indult útnak a Szpari és 4-5 órás buszozás vár a lányokra. 

- Mivel a keret tagjai munka illetve iskola mellett járnak edzésekre, így számunkra nagyon fontos a következő négy nap, melyen mindenki részt vesz. Az edzőmérkőzések mellett a taktikai elemeket gyakorolhatjuk, lesz videós elemzés és a megfelelő étkezésről előadás. Szentes-Szendrey Anna Mária is velünk tart, így erősítő edzésekre is számíthatnak a játékosok. Nagyon köszönjük a Spartacus vezetésének, hogy lehetővé tette ezt az edzőtábort, két heti munkát végezhetünk így el néhány nap alatt, aminek biztos vagyok abban, hogy a bajnokságban lesz eredménye - mondta Makay Robin vezetőedző. 

A csapat vezetése még tárgyal játékosokkal a keret megerősítésének ügyében, folyamatosan érkeznek próbajátékosok. A csapat hétfőn tér vissza Nyíregyházára. 

Vissza