U16-os leány csapatunk Budapesten kezdte a bajnokságot. Lányaink a mérkőzés elejétől kezdeményezően léptek fel a pályára, és sikerült is hibára kényszeríteni az ellenfelet, amit Zsigó Dalma ki is használt, így korán vezetést szereztek a mieink. A 25. percben sikerült megduplázni előnyünket, ekkor Brekovszki Julianna talált a kapuba. Fordulás után kicsit javult az ellenfél játéka, és sikerült szépíteniük Korponai Kíra révén. De az utolsó szó Benkő Kíráé volt, aki nagyszerű cselei után rúgta a labdát a hálóba, így kialakítva a 3-1-es Szpari sikert.

Airnergy FC leány U16 - Nyíregyháza Spartacus leány U16 1-3 (0-2)

Nyíregyháza:  Pekk Lili, Nagy D.(Bartha) , Huszár H, Lakatos Zs, Veres A, Brekovszki J, Linzenbold D.(Szalontai P), Pekk Luca.(Szalontai H), Szalanics D, Jeney A, Zsigó D.(Benkő K)

Gólok: Zsigó Dalma, Brekovszki Julianna, Benkő Kíra

Sándor Dávid edző: - Megfelelő hozzáállással, nagy akarattal léptünk pályára, és végig nagy iramot diktálva megérdemelt sikert arattunk. Játékban még van több a lányokban, de délben, a nagy melegben, műfüvön lejátszani így egy teljes mérkőzést, az csak dicséretet érdemel! Le a kalappal a lányok előtt! A lányok ezzel a győzelemmel boldog születésnapot kívánnak Dankó Lászlónak!

Vissza