Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező MOL  Fehérvár vendége volt a Szpari U17-es csapata. A mieink hátrányba kerültek az első félidőben, és ekkor még nem sikerült egyenlíteni, fordulás után viszont kétszer is eredményes volt a Spartacus. 

51’ Pataki szögletből a kapu előterébe csavarta a labdát, ahol a sűrűben Varga eszmélt a leghamarabb és közelről a kapuba lőtt. 1-1

55’ Labdaszerzés után Pataki gyorsított rá az ellenfél védőfalára, passz helyett lövésre szánta el magát, és védhetetlenül lőtt a kapu jobb sarkába. 1-2

89’ véleményes körülmények között büntetőhöz jutott az ellenfél, amit Baráth nagy bravúrral védett. 

MOL Fehérvár - Nyíregyháza Spartacus U17  1-2 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács (Baráth 46’) –Vámos, Herczku, Szűcs, Roszpopa (Varga 46’) – Ónadi, Czár, Pataki,– Sztankó (Erdei 70’), Gulyás (Kecsmár 90’), Papp (Szende 46’)

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerző: Varga, Pataki

Szatke Zoltán vezetőedző: - Egy, eddig százszázalékos csapat otthonába látogattunk. Jó színvonalú mérkőzést játszottunk, végig koncentráltan nagy akarattal küzdöttünk. A kapott gól után átvettük a játék irányítását, lőttünk két kapufát, és kétszer a kapusuk nagy bravúrral védett. Fordulás után tovább folytattuk a jó játékot, és pár perc alatt sikerült megfordítani az eredményt.  Az utolsó percekben az ellenfél nagy erőket mozgósított az eredmény változtatásának érdekében, de odaadó, csupaszív játékkal és egy kis szerencsével sikerült teljesen megérdemelten megszereznünk mind a három pontot.

Vissza