Békéscsabára utazott a Szpari U15-ös gárdája. Az első perctől kezdve a mieink léptek fel támadólag, és már a mérkőzés elején Ferencz Bence révén a kapufát találták el. A 15. percben Panyi Attila szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a Spartacusnak, majd a 19. percben Ferencz Bencével szemben szabálytalankodtak a hazai védők a 16-oson belül, a jogosan megítélt büntetőt Major Marcell magabiztosan értékesítette. Az 53. percben egy kapu elé ívelt labdával Szabó Tibor ügyesen lefordult védőjéről, majd kapásból hatalmas gólt szerzett, 0-3.  A 71. percben Blahuth István lecselezte magát az alapvonalig, beadását Bagoly Attila közelről a léc alá vágta, 0-4. A játék képe alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a Spartacus.

Békéscsaba- Nyíregyháza Spartacus - BJLA U15 0-4 (0-2)

Nyíregyháza Spartacus: Reszler T. – Korodi, Gincsai, Enyedi, Smied(Kardos)  –Szabó (Bagoly), Nagy, Panyi (Sógor)– Major, Ferencz (Blahuth), Balogh (Heidrich).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Panyi Attila, Major Marcell, Szabó Tibor, Bagoly Attila.  

Balogh Zoltán: - Magabiztos győzelmet arattunk egy olyan mérkőzésen, ahol végig mezőnyfölényben játszottunk. Ellenfelünk elsősorban a védekezésre koncentrált, nagyon jól tömörültek a saját kapujuk előterében, ezért nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani. Az első félidőben egy szabadrúgásból és egy büntetőből szereztünk gólt, a második játékrészben már akcióból is sikerült betalálnunk. Ezen kívül is voltak még lehetőségeink, de azok kimaradtak. Remélem jót tesz ez a győzelem a játékosaim lelkének, hiszen az elmúlt hetekben nem sok sikerben volt részünk.      

Vissza