U17 II. o. 2018.05.05. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Szolnok

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Szolnok csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában. A Szpari a tabellán 1 ponttal mögötte álló vendégek ellen azzal a céllal lép pályára, hogy kicsit leszakítsák mostani ellenfelüket. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

 

U16 II. o. 2018.05.05. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Szolnok

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Szolnok csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A tavasszal remeklő, harmadik helyen álló Szpari szeretné tovább folytatni jó sorozatát. Bízzunk benne, hogy hazai pályán, jó játékkal nyer a Nyíregyháza!

U15 I. o. 2018.05.05.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Grosics Akadémia csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában. Az utóbbi mérkőzések nem sikerültek jól a hazaiaknak. Bízzunk benne, hogy a Szpari nem hagyja hogy most térjenek magukhoz. Hajrá Nyíregyháza!

 

U14 I. o. 2018.05.05.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Grosics Akadémia csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában. A Szpari az elmúlt hetekben mindenféle eredmény produkált. Szeretné állandósítani a formáját, ezért idegenben is megpróbál jól szerepelni a Nyíregyháza. Szurkoljunk ezért a nyíregyházi fiúknak!

 

U13 I. o. 2018.05.05.: DVTK – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata a Diósgyőr csapatánál vendégeskedik az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának aktuális fordulójában. A keleti rangadón szeretne továbblépni játékban és eredményességben a Szpari. Szurkolunk, hogy ez sikerüljön!

 

U12 I. o. 2018.05.05.: DVTK – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának aktuális fordulójában a Diósgyőr csapatánál vendégszerepel. A már bajnok ellen, idegenben is szeretne játékban előrelépni a Szpari! Drukkoljunk, hogy ez így legyen a keleti rangadón!

 

Vissza