U19 II. osztály 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az Újpest vendége lesz. Idegenbeli rangadó vár a tabellán második nyíregyházi fiúkra a negyedik helyezett otthonában. Szurkoljunk, hogy legalább az egy pontos különbség megmaradjon a két csapat között!

 

U17 II. o. 2017.11.11. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Pécs csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Az elmúlt mérkőzésein pont nélkül maradó hazai csapat a játékban való fejlődés mellett pontjainak számát is szeretné növeli. Szurkoljunk nekik!

 

U16 II. o. 2017.11.11. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Pécs csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A hazai csapatnál a játékban történő előrelépés mellett a pontok számának növelésének reményében lépnek pályára. Szurkoljunk, hogy ez sikerüljön!

U15 I. o. 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia az Újpest csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. A régen várt múlt heti siker jót tett a lelkeknek, mely most idegenben is szeretne jól szerepelni. Ezentúl továbbra is célja a  nyíregyházi csapatnak a játékban való továbbfejlődés. Szurkoljunk ezért!

 

U14 I. o. 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata az Újpest csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Az elmúlt hetek eredményei és játékai megmutatták, hogy a nyíregyházi csapat ebben a bajnokságban is megállja a helyét. A nyíregyháziak az idegenbeli mérkőzésen újra bizonyítani. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

Vissza