U19 II. osztály 2017.09.23. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Veszprém

Az U19-es II. osztályú bajnokság ötödik fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Veszprém csapatát fogadja. A hazai csapat négy mérkőzés után veretlenül, egy döntetlennel és három győzelemmel áll, a vendégcsapatnak 3 pontja van. A szombat délelőtti mérkőzésen szeretné pontjainak számát növelni a nyíregyházi csapat, az Örökösföldi Sporttelepre kilátogató szurkolók segítségével. 

U17 II. o. 2017.09.23.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Bozsik Akadémia U17-es csapata a gyulai Grosics Akadémiánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. A nyíregyházi fiatalok a rajtnál kicsit beragadtak, de az elmúlt két mérkőzést megnyerték. A mieink játéka folyamatosan javul, ez a legfontosabb cél a folytatásban is. 

U16 II. o. 2017.09.23.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Bozsik Akadémia U16-os együttese szintén a Grosics Akadémia vendége lesz.  Az elmúlt két mérkőzésen jól és eredményesen szereplő nyíregyházi fiatalok ugyan még nincsenek teljesen készen, de egyénként és csapatként is javulás látszik. Gyulán sem feltartott kezekkel lépnek majd pályára.

U15 I. o. 2017.09.23. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVSC-DLA

A Bozsik Akadémia a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen. A debreceniek eddig veretlenek, míg a hazaiaknak 4 pontjuk van. Egy keleti rangadón, egy Debrecen elleni mérkőzésen még a kicsiknél se kell különösebb motiváció. 

U14 I. o. 2017.09.23. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVSC-DLA

A Bozsik Akadémia U14-es gárdája szintén a Debreceni Labdarúgó Akadémiát látja vendégül a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. Az ősi rivális ellen izgalmas meccsre van kilátás, de bármi lesz is az eredmény, a lényeg, hogy a játékosok tovább fejlődjenek. 

Vissza