U19 II. o. 2018. 05. 19.: Békéscsaba – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0:5 (0:2)

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Békéscsaba vendége volt. Csáki Bertalan góljával már a 4. percbe előnybe került a Szpari, melyet nem sokkal később Kovács Norbert Imre már kétgólosra növelt. A második félidőben sem állt le a Nyíregyháza, Motkó Benjámin az 58. és 68. percben, Csáki Bertalan a 64. percbe volt eredményes. Így meggyőző játékkal, magabiztos győzelmet aratott a Szpari, és a második helyen áll a tabellán.

 

U17 II. o. 2018.05.19. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Diósgyőr 2:3 (1:1)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Diósgyőr csapatát fogadta az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában. A mérkőzés elején vezetéshez jutott a vendégcsapat, melyet a szünet előtt Ferencz Róbert Gellért egyenlített ki. A mérkőzés 68. percében Bálint Ákos révén már vezetéshez jutott a Szpari. Ám sajnos a mérkőzés hajrája nem a hazaiak szája íze szerint alakult, a 85. és a 92. percben kapott gólokkal sajnos alulmaradt a keleti rangadón.

U16 II. o. 2018.05.19. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Diósgyőr 4:2 (1:2)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Diósgyőr csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A keleti rangadó legelején adok – kapok alakult ki a kapuk előtt. Tangel László az 5. percben a Nyíregyházát jutatta előnyhöz, majd három percre rá egyenlített a Diósgyőr. Sőt a félidő előtt a vezetést is megszerezte a vendégcsapat. A második félidőre szerencsére csak egy csapat jött ki a szünetből, és ez a Szpari volt. Tóth Ákos rögtön a szünetet követően egyenlített. Majd Tangel László másodszor is vezetéshez jutatta a hazaiakat. A hajrában egy öngóllal megnyugodhatott a Szpari, amely így második a tabellán.

 

U15 I. o. 2018. 05.19.: Győr – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 1:4 (1:1)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Győr csapatához látogatott, az I. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában. A mérkőzés nem indult jól a vendégek szempontjából, mert a 8. percbe már hátrányba kerültek. Czár Máté a 19. percben egyenlített, így beállítva a félidei eredményt. A második félidőben Papp Nándor három perc alatt duplázott, majd egy öngóllal végképp eldöntötte a mérkőzést a Szpari.

 

U14 I. o. 2018.05.19.: Győr – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 2:0 (2:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Győr csapatánál vendégszerepelt, az I. osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulójában. Az első félidő közepén egy 10 perces rövidzárlat alatt két gólt is kapott a Szpari, mely mint később kiderült egyben a végeredményt is jelentette.

 

 

Vissza