U19 II. osztály 2017.10.07.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia 2:0 (0:0)

Továbbra is megállíthatatlan a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U19-es együttese! Az első fordulóban Újpesten szerzett egy pont óta csak győzelem van az együttes neve mellett, szombattól zsinórban már a hatodik. A Grosics Akadémia volt a vendég a II. osztályú bajnokságban és a vendégek védelmét nem sikerült feltörni az első félidőben. A folytatában viszont jött Vajda Roland, és két perc alatt két gólt is szerzett, így a Nyíregyháza 2-0-ra győzött. A csapat továbbra is vezeti a tabellát, és miközben az elmúlt öt meccsén gólt sem kapott, 16-ot rúgott! 

 

U17 II. o. 2017.10.07.: Gyirmót – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3:0 (2:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Gyirmót csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Sajnos egy ötperces kihagyás az első negyedóra végén gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. Azután hiába próbálkozott a Szpari, a hajrában egy újabb hazai gól végképp lezárta a mérkőzést.

 

U16 II. o. 2017.10.07.: Gyirmót – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3:2 (2:2)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Gyirmót csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. A végig kiélezett, fordulatos mérkőzésen a gyorsan bekapott gól után sikerült megfordítanunk a mérkőzést, viszont a hazaiak még a szünet előtt egalizáltak.  A 60. percben a Gyirmót újra betaláltak, Szatke Zoltán fiai hiába próbálkoztak, sajnos nem sikerült az egyenlítés.

 

U15 I. o. 2017.10.07.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Puskás Akadémia 0:1 (0:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Puskás Akadémia csapatát látta vendégül a Városi Stadionban, az I. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Az első félidőben többször próbára tettük a Puskás Akadémia védelmét, de sajnos nem sikerült feltörnünk. Az 56. percben a vendégek egy szabadrúgás utáni fejesgóllal szereztek vezetést, melyet meg is tudtak őrízni.

U14 I. o. 2017.10.07. 15:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Puskás Akadémia 1:0 (1:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Puskás Akadémia csapatát látta vendégül a Városi Stadionban, az I. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Vasvári Zoltán 36. percben szerzett góljával újabb erős ellenfél skalpját gyűjtötte be a nyíregyházi csapat, mely egymást követő két bajnokiján őrizte meg a saját kapuját a góltól.

 

U12 I. o. 2017.10.07. 10:30: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Eger 5:1 (2:1)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es gárdája az Örökösföldi Sportelepen lépett pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának ötödik fordulójában. 15 perc puhatolózás után Krisztián Attila törte meg a csendet, és szerzett vezetést a hazaiaknak. Ezt aránylag gyorsan még egalizálta az Eger, de aztán jött 4 hazai gól: Kárpátfalvi Donát, Kerezsi Miklós, Murányi Attila (2). Ezzel szép játékkal, magabiztos győzelmet aratott Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia.

 

Vissza