U19 II. osztály 2018.03.17. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Paks
Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Paks csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. A vesztett pontok tekintetében második helyen álló Nyíregyháza az elmúlt két idegenben lejátszott mérkőzésből nem jött ki a legjobban, ezért hazai pályán mindenféleképpen javítani szeretne. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

U17 II. o. 2018.03.17.: Veszprém – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Veszprém csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. Az elmúlt két mérkőzésén eredményesen szereplő nyíregyháziak idegenben is szeretnének jól szerepelni. Szurkoljunk nekik!

U16 II. o. 2018.03.17.: Veszprém – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Veszprém csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában. A tavasszal még veretlen nyíregyháziak, akik vesztett pontok tekintetében a harmadikok a tabellán, szeretnék folytatni jó sorozatukat. Szurkoljunk a Szparinak!

U15 I. o. 2018.03.17. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – MTK
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata az MTK csapatát fogadja, az I. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában, a Városi Stadionban. A Szpari hazai pályán mindent megtesz azért, hogy méltó ellenfele legyen a vendégcsapatnak. Szurkoljunk, hogy ez így legyen!

U14 I. o. 2018.03.17. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – MTK
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata az MTK csapatát látja vendégül, az I. osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában, a Városi Stadionban. A hazaiak tavasszal még veretlenek. A játékban való fejlődés mellett veretlenségük megőrzése érdekében lép pályára Szpari! Drukkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

U13 I. o. 2018.03.17.: Sajóvölgye Focisuli – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata a Sajóvölgye Focisuli csapatánál vendégeskedik az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának második tavaszi fordulójában. A sikeres rajt után szeretne továbblépni játékban és eredményességben a Szpari. Szurkolunk, hogy ez sikerüljön!

U12 I. o. 2018.03.17.: Sajóvölgye Focisuli – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának második tavaszi fordulójában a Sajóvölgye Focisuli csapatánál vendégszerepel. A jó tavaszi bemutatkozás után idegenben is szeretne játékban előrelépni a Szpari! Drukkoljunk, hogy ez így legyen!

 

Vissza