U19 II. osztály 2018.03.10.: Sopron – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Sopron vendége lesz. A második helyen álló nyíregyházi csapat a múlt heti botlás után javításra készül. Szurkoljunk nekik!

 

U17 II. o. 2018.03.10. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Sopron

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Sopron csapatát fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában. A múlt heti győzelem után hazai pályán a játékban való fejlődés mellett a pontjai számát is növelni szeretné a Nyíregyháza. Szurkoljunk ezért!

 

U16 II. o. 2018.03.10. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Sopron

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Sopron csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A múlt heti siker után a hazai csapat célja, hogy még továbblépjen játékban, aminek eredménye is kell, hogy legyen. Bízzunk benne, hogy szép játékkal nyer a Szpari!

 

U15 I. o. 2018.03.10.:Honvéd – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Honvéd csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában. A listavezetővel szemben nehéz dolga lesz a vendégcsapatnak, de a nyíregyháziak mindent megtesznek a tisztes helytállásért. Abba pedig minden benne lehet… Szurkoljunk nekik!

 

U14 I. o. 2018.03.10.:Honvéd – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Honvéd csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában. A tabella első harmadába részéhez tartozó csapatok csatájából a Szpari szeretné legalább a meglévő három pontos előnyét megtartani a házigazdával szemben. Mi pedig szurkoljunk ezért!

 

U13 I. o. 2018.03.10.12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Salgótarján

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapataa Salgótarján csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának első tavaszi fordulójában. Az 50% mérleggel záruló őszi szezon után, a végigdolgozott tél elmúltával végre bajnoki mérkőzésen léphetnek pályára a nyíregyházi fiúk. Szurkoljunk nekik: Hajrá Szpari!

 

U12 I. o. 2018.03.10. 13:30:Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Salgótarján

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának első tavaszi fordulójában a Salgótarján csapatát fogadja. Az őszi sikeres és eredményes szezon folytatása reményében edzették végig a telet a nyíregyházi fiatalok. Szurkoljunk a sikeres folytatáshoz a Bozsiknak!

Vissza