U19 II. osztály 2018.03.03.: Zalaegerszeg – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Zalaegerszeg vendége lesz. A második helyen álló Nyíregyháza az ötödik helyezett zalai csapatánál vendégeskedik. Szeretné a hosszú túrát „pontosan” zárni a vendégcsapat. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

U17 II. o. 2018.03.03. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Zalaegerszeg
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Zalaegerszeg csapatát fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. Hazai pályán szeretne eredményesen szerepelni a Szpari. Szurkoljunk nekik!

U16 II. o. 2018.03.03. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Zalaegerszeg
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Zalaegerszeg csapatát látja vendégül a II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A két csapat közt a tabellán 2 pont különbség van a zalaiak javára. A hazaiak célja, hogy ez a mérkőzés végére 1 pontos nyíregyházi előnyt mutasson a táblázat. Szurkoljunk a Szparinak minél többen!

U15 I. o. 2018.03.03.: Siófok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Siófok csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. A Szpari sikerrel rajtolt a tavaszi szezonban. A Balaton-parton is szeretne eredményes lenni. Szurkoljunk, hogy ez így legyen!

U14 I. o. 2018.03.03.: Siófok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Siófok csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. A hazaiak győzelemmel, a vendégek döntetlennel kezdték a tavaszi szezont. A játékban való fejlődés mellett szeretné pontjainak számát is növelni a Szpari! Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

Vissza