U19 II. osztály 2017.10.07. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia

Az U19-es II. osztályú bajnokság hetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Grosics Akadémia csapatát fogadja az Örökösföldi Sportelepen. A mezőnyben egyedül veretlenként álló, listavezető nyíregyházi csapat hazai pályán szeretné pontjainak számát növelni a kilátogató szurkolók segítségével. Segítsük őket, hajrá Bozsik!

 

U17 II. o. 2017.10.07.: Gyirmót – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Gyirmót csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Hosszú utazás után szeretné pontjai számát növelni a nyíregyházi csapat, a játékban való előrelépéssel összhangban. Szurkoljunk, hogy jó hangulatban teljen a hazaút!

 

U16 II. o. 2017.10.07.: Gyirmót – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Gyirmót csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Az elmúlt hetek eredményeinek köszönhetően már a dobogón található a nyíregyházi csapat, amely ugyan még nincs teljesen kész, de egyénenként és csapatként is látszik a munka. A hosszú utazás után Győrben sem szeretnének szomorkodni. Mi pedig szurkoljunk nekik, hogy boldogan teljen a hazaút!

U15 I. o. 2017.10.07. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Puskás Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Puskás Akadémia csapatát fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen I. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. Az elmúlt mérkőzésein rúgott gól nélkül maradt a nyíregyházi csapat, mely szeretne a játék minden elemében előrelépni. Szombaton, hazai pályán, egy komoly erőpróbán ezt lemérhetik. Legyünk minél többen, és bíztassuk a Bozsikot!

 

U14 I. o. 2017.10.07. 15:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Puskás Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Puskás Akadémia csapatát látja vendégül a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság hetedik fordulójában. A múlt héten a listavezető Videoton csapatának makulátlan mérlegébe rondított be a nyíregyházi csapat. Most pedig azt a felcsúti csapatot fogadja, amelyik szintén épp a múlt héten vesztette el első pontjait a bajnokságban. Újabb erős ellenfél ellen mutatja meg erejét csapatunk. Látogassunk ki és szurkoljunk minél többen a Bozsiknak!

 

U13 I. o. 2017.10.07. 10:30: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Eger

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as együttese a Városi Stadionban lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának ötödik fordulójában. A sikeres rajt után a múlt héten meglepően sima vereséget szenvedett a szomszédvári rangadón a Nyíregyháza. Bizonyára játékban és eredményben is javítani szeretnének. Támogassuk őket minél nagyobb létszámban, és zúgjon: Hajrá Bozsik!

 

U12 I. o. 2017.10.07. 10:30: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Eger

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es gárdája az Örökösföldi Sportelepen lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának ötödik fordulójában. A sikeres rajt után a múlt héten a szomszédvári derbin egy kisiklás következett, melyet a lehető legrövidebb időn belül, akár már a hétvégén javítani szeretnének a nyíregyháziak. Szurkoljunk, hogy ez így történjen, és tovább fejlődjenek a nyíregyházi fiatalok!

Vissza