U19 II. osztály 2017.09.30.: Szolnok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

Az U19-es II. osztályú bajnokság hatodik fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Szolnok vendége lesz. A négy győzelemmel és egy döntetlennel, veretlenül a második helyen álló nyíregyházi csapat idegenben próbálja megőrizni veretlen mérlegét. Szurkoljunk nekik!

 

U17 II. o. 2017.09.30. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Vasas

A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Vasas csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság hatodik fordulójában. Az egyforma ponttal álló csapatok csatájából bízunk benne, hogy hazai pályán a játékban való fejlődés mellett a pontjai számát is növeli a Nyíregyháza. Szurkoljunk ezért!

 

U16 II. o. 2017.09.30. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Vasas

A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Vasas csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság hatodik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A lendületben lévő hazai csapat célja, hogy még továbblépjen játékban, aminek eredménye is kell, hogy legyen. Bízzunk benne, hogy a lendület továbbra is tart!

 

U15 I. o. 2017.09.30.: Videoton – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Bozsik Akadémia a Videoton csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság hatodik fordulójában. Az elmúlt hetek mérkőzései nem a nyíregyházi csapat szája íze szerint alakultak. Biztosak lehetünk abban, hogy szombaton ezen megpróbálnak javítani. Szurkoljunk nekik!

 

U14 I. o. 2017.09.30.: Videoton – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Bozsik Akadémia U14-es csapata a Videoton csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság hatodik fordulójában. A nyíregyházi csapat a listavezető, eddig még pontot sem vesztő, gólt sem kapó székesfehérváriak ellen szeretné megmutatni, hogy jó csapat. Mi pedig szurkoljunk ezért!

U13 I. o. 2017.09.30.: DVSC-DLA – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Bozsik Akadémia U13-as csapata idegenben lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának negyedik fordulójában. Két magabiztos győzelem után a múlt héten szabadnapos volt a Szpari, mely most a listavezető, pontot sem vesztő, gólt sem kapó Debrecen vendége lesz. A mindig pikáns, szomszédvári rangadón is szeretne szépen szerepelni a Nyíregyháza! Hajrá fiúk!

 

U12 I. o. 2017.09.30.: DVSC-DLA – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

Akadémiánk U12-es csapata az újonnan létrehozott I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának negyedik fordulójában Debrecenben lép pályára. A két győzelemmel kezdő, majd múlt héten szabadnapos Nyíregyháza a DLA ellen játszik. Szurkoljunk a sikeres folytatás érdekében a Bozsiknak!

Vissza