A Nyíregyháza Spartacus – Bozsik József Labdarúgó Akadémia, a Magyarország Kormánya által életbe léptetett intézkedések és az MLSZ valamint az MLSZ Megyei Igazgatóságok által szervezett országos és megyei felnőtt és utánpótlás bajnokságok határozatlan idejű felfüggesztése miatt, az alábbi tájékoztatást teszi közzé:

A mai naptól (2020.03.16) az U7 – U19 korosztályig bezárólag sem a városi stadionban, sem az örökösföldi edzőcentrumban (határozatlan ideig) nincsenek közös csapatedzések.
Az U7 – U11 korosztályú csapatainknál az iskolai tornatermekben történő edzéseket a mai naptól beszüntetjük.
Az akadémia minden tavaszra tervezett nemzetközi tornát lemond.
Az akadémia az iskolák, kollégiumok bezárása miatt csökkentett és átalakított munkarenddel működik tovább.
A korosztályok edzői a saját csapataikkal és a szülőkkel továbbra is tarják a kapcsolatot és az általuk megadott utasításokkal egyénileg folyik tovább az edzésmunka.
A helyzet alakulásától függően, folyamatosan tájékoztatni fogjuk a szülőket és a játékosokat a változásokról.

Kérünk minden szülőt, hozzátartozót, gyermek-, serdülő- és ifi játékost, hogy a koronavírus elleni óvintézkedéseket vegye nagyon komolyan és tartsa, tartassa be környezetében! A járvány megfékezése mindannyiunk közös érdeke! Fegyelmezett, felelősségteljes hozzáállással a levonulási időt nagyban befolyásolhatjuk, és sok megbetegedést előzhetünk meg! Az emberi egészség most a legfontosabb! Kérjük, ezt mindenki tartsa szem előtt!

Nyíregyháza Spartacus-Bozsik JLA vezetősége

Vissza