Hetedik alkalommal találkozik egymással vasárnap a Nyíregyháza Spartacus és a Dorog. Az eddigi hat mérkőzésből hármat a Nyíregyháza nyert, egyszer lett döntetlen, kétszer pedig a dorogiak örülhettek. Utoljára áprilisban találkozott a két gárda és akkor 3-1-re a Szpari győzött Pekár László duplájával és Hornyák Marcell góljával. Ők ketten most is pályára léphetnek, sokan viszont hiányozhatnak. 

- Készülünk a Dorog ellen, de kérdéses, hogyan tudjuk összerakni a csapatot a sok hiányzó miatt. Nem javult a helyzet, sőt betegség miatt újabb játékosok pályára lépése kérdéses, de nem megyünk feltartott kézzel Dorogra, mindent megteszünk a pontszerzés érdekében - mondta Lengyel Roland vezetőedző. 

A Dorog jelenleg a 13. helyen áll a tabellán, öt ponttal szerzett többet a Spartacusnál. A szerdai fordulóban 2-1-re kikaptak Békéscsabán, előtte viszont egy fordulatos meccsen 4-3-ra verték az ETO-t. A csapatból Papp Mátét a nyíregyházi szurkolók is ismerhetik, tavaly még a Szpari játékosa volt. A találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik, a belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek. Kovács J. Zoltán lesz a játékvezető, Bede Tamás és Hofbauer Roland segíti asszisztensként. 

Vissza