A harmadik fordulót rendezték a megyei II. osztály Pannónia csoportjában. A Szpari II. a Nyírbélteket fogadta.

Hazai helyzetekkel indult a meccs, előbb Kovács N. fejelt fölé, majd egy jó indítás után Kócs hárította közeli lövését. A 10. percben Vasiljevic vállalta el 20 méterről, de fölé ment a labda, majd Tudja lövését fogta a kapus. A másik oldalon Balogh L. lőtt mellé 17 méterről. A 20. percben aztán megszerezte a vezetést a Szpari, Kovács Norbert ballal 19 méterről a bal felső sarokba bombázott, 1-0.

Két perccel később jött a második, egy labdaszerzés után Szokolai Márk passzolt Tudja Dávidhoz, aki középről a léc alá lőtt, 2-0. A 30. percben A 30. percben Trencsényi lőtt 25. méterről nagy erővel, a bal kapufát találta el. Két perccel később viszont Kovács Norbert duplázott, a jobb oldalról éles szögből kilőtte a hosszú felső sarkot, 3-0. A hajrára jutott egy Kecskeméti lövés, melyet fogott Kócs, majd Trencsényi labdáját bravúrral tolta a léc fölé. A 44. percben Trencsényi Bence adta be jobbról a labdát, Szűcs Dávid érkezett jól, és a kapuba fejelt, 4-0. Az első félidőben ezzel el is dőlt a találkozó. 

A második félidő rögtön góllal indult, Kecskeméti Péter remek passza után Kovács Norbert volt eredményes, mesterhármas! Sőt, az 52. percben jött a negyedik Kokó gól, szépen játszott össze Trencsényivel és Kecskemétivel, és végül a kapuba passzolt, 6-0. Az 57. percben jött a hetedik találat, Szokolai lövése lepattant egy védőről, Kovács Norbert pedig a kapuba lőtt, 7-0. A 62. percben szépített a Nyírbéltek, Tóth Tibor pontosan végzett el egy 18 méteres szabadrúgást, 7-1. Egymás után jöttek a helyzetek, előbb Molnár, majd Magyar szerezhetett volna gólt. A 80. percben jött a nyolcadik, Trencsényi Bence indult el a bal oldalon, majd a hosszú alsóba lőtt, 8-1. A 87. percben Molnár Zoltán indult a jobb oldlaon, pontos beadása után Szokolai Márk lőtt a kapuba, 9-1. Egy perccel később Szokolai ismételt, egy kipattanó után lőtt pontosan, 10-1. 

Nyíregyháza Spartacus II – Nyírbéltek 10-1 (4-0)

Nyíregyháza: Talián (Baráth a szünetben) – Vámos (Oláh 60.), Végső, Szűcs D., Magyar, Vasiljevic, Kecskeméti, Tudja (Kölcsi 60.), Kovács N.(Molnár 68.), Szokolai, Trencsényi

vezetőedző: Szilágyi Krisztián

gólszerző: Kovács N.(20., 32, 47.,52., 57.), Tudja (22.), Szűcs D. (44.), Trencsényi (80.), Szokolai (87., 88.) illetve Tóth (62.)

Szilágyi Krisztián: - Gratulálok a csapatnak, végig domináltunk, egy percig nem forgott veszélyben a győzelmünk, mely ilyen arányban is megérdemelt. 

Vissza