Remekül kezdett a Szpari U14-es gárdája a MOL-Vidi ellen! Varga Balázs a 7. percben vezetést szerzett, majd a 18. percben egy újabb egyéni megmozdulás után megduplázta az előnyt. Az első félidőre jutott még egy hazai találat, egy labdaszerzést követően Karácsony József indult a jobb szélen, beadása után Fekete Vince átvette a labdát és megszerezte a harmadik gólunkat is. Még az első félidőben szépítettek a fehérváriak, majd a mérkőzés hajrájában újabb két gólt szereztek, így 3-3 lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus – MOL-Vidi U14 3-3 (3-1)

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente, Chrien Balázs, Forgó Tamás, Spisák Bence, Horváth Tamás, Oláh Benjámin, (Konzili Máté), Fekete Vince, Szabó Bence, (Czimer-Nyitrai Ádám), Garda Dominik (Szopkó Vince), Karácsony József (Cseh Norbert), Varga Balázs

Gólszerzők: Varga Balázs 7’ 18’ Fekete Vince 23’

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 23. percben már 3-0-ra vezettünk. A három gólon kívül az első félidőben volt több szép akcióink, viszont a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Az első félidőben az ellenfélnek nem volt kidolgozott helyzete, egy tizenegyessel tudtak visszajönni a meccsbe. A második félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de nem tudtunk a kapuba betalálni. Az ellenfél próbálkozott és a második találatukat a mi részünkről figyelmetlenség előzte meg. Ez reményt adott nekik és a hosszabbításban pontrúgásból sikerült kiegyenlíteniük. Nagyon tanulságos mérkőzés volt, a hetvenedik percig a mi akaratunk érvényesült a pályán, többször is eldönthettük volna a meccs sorsát, de a végjátékban az ellenfél megbüntette a figyelmetlenségünket.

Vissza