Az első félidőben nem találta játékát az U19-s leány csapatunk a Balmazújváros elleni bajnokin, nem tudott alkalmazkodni a megszokotthoz képest jóval kisebb pályához, így a hazai csapat megérdemelten szerzett vezetést. Fordulás után sikerült egyenlíteni Hrinkó Délia révén, de erre a hazai csapatnak két válasza is volt, így a második félidő derekán két góllal vezettek. A mieinket dicséri, hogy nem adták fel a mérkőzést és küzdöttek, így sikerült időben szépíteni, ismét Hrinkó Délia talált be. A mérkőzés végén jött a csattanó, Hrinkó Délia saját és csapata harmadik gólját is meglőtte, ezzel értékes pontot szereztek a lányok.  

Balmazújváros Leány U19 - Nyíregyháza Spartacus Leány U19 3-3 (1-0)

Nyíregyháza: Szűcs L (Verdes V), Böszörményi K, Kornyitás P, Pitlik D, László K, Bakó A, Szondi L, Varga V, Kocsis K,(Tahóczki I.) Benedek K, Hrinkó D.

Sándor Dávid edző:  - Az első félidőt kidobhatjuk a kukába, mintha pályán sem lettünk volna. A másodikban jó felfogásban léptünk pályára, sikerült is az egyenlítés, de ahelyett hogy mi szereztük volna meg a vezetést, az ellenfél szerzett két gyors gólt. A lányok mentalitását és akaratát dicséri hogy innen egyenlíteni tudtak, így értékes pontot szereztünk a jó erőkből álló hazaiaktól.

Vissza