A Békéscsabát fogadta a Szpari U14-es csapata a bajnokságban. Az első félidő nem hozott gólt, a második elején azonban vezetést szerzett a Nyíregyháza. Varga Balázs kapott egy indítást, betört a 16-oson belülre, bepasszolta a labdát az ott érkező Oláh Benjáminnak, aki higgadtan átvette és a kapuba lőtt. A 62. percben megduplázta előnyét a csapat, Oláh Benjamin beadására Fekete Vince érkezett a hosszún és a kapuba helyezett. Támadásban maradt a Szpari és Lestál Szilárd jól lépett be a játékba és a bal szélen labdát kérő Konzili Mátéhoz továbbította a labdát, akinek a beadására Varga Balázs érkezett aki pontosan fejelt. Bár a 80. percben szépített a Békéscsaba, így is magabiztos hazai siker született. 

 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U14 – Békéscsaba U14 3-1 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente, Szabó Levente ( Czimer Ádám), Forgó Tamás, Lestál Szilárd, Konzili Máté, Kovalecz Soma, Fekete Vince, Garda Dominik (Szopkó Vince), Cseh Norbert ( Juhász Zsolt), Oláh Benjámin ( Karácsony József), Varga Balázs..

Gólszerzők: Oláh Benjámin, Fekete Vince, Varga Balázs

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Az első félidőben végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, helyenként jól játszva egy-két lehetőséget tudtunk teremteni a vendég kapu előtt, de hiányzott a végjátékban a pontosság. Védekezésben stabilak voltunk. A második félidőben tudtuk növelni a tempót és higgadtabb, pontosabb játékkal sikerült megszereznünk az előnyt. A csapatot ez megnyugtatta és magabiztosabb játékot produkáltunk. Szép támadásokat tudtunk vezetni és sikerült még kétszer betalálni. A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Vissza