- Játszottál korábban a Puskás Akadémiában. Ez duplán motiválja ilyenkor az embert?

- Természetesen igen. Mindenki szeretne volt csapata ellen bizonyítani, és ez a mérkőzés erről is szólhatna, de most nem ez a legfontosabb. Szeretnénk végre nyerni, és a hazai közönséget kiszolgálva a három pontot itthon tartani.

- Kapott a héten egy ultimátumot a csapat. Milyen a hangulat ?

- Természetesen bizonyos fokig ez most plusz terhet is jelent, de motiváció is. Meg akarjuk mutatni, hogy ez a csapat, ez a keret sokkal többre képes.

- Sokkal többre ?

- NB-I-re képes.

- Ezek után mint játékos, hogy éltétek meg a budaörsi vagy a szolnoki kudarcot ?

- Nagyon nehezen. Minden meccsen úgy lépünk pályára, hogy három pontot akarunk szerezni. Sajnos most van egy komoly hullámvölgy és ez a fejekben is zavart okozott. De szó nincs arról, hogy nem szeretnénk nyerni, vagy nem lenne képes győzni a Szpari. Egyszerűen most minden kifelé pattan.

- Volt már ilyen pályafutásod során ?

- Minden labdarúgó életében van ilyen. Az első győzelem egy komoly lélektani lökést adna, ha az megszületik, biztos vagyok abban, hogy jó ideig megállíthatatlanok leszünk.

- A Puskás Akadémia hasonló helyzetben van. Mennyire foglalkoztok az ellenféllel ?

- Természetesen tudjuk, hogy ők is jobb eredményeket vártak, de inkább a saját játékunkra összpontosítunk. Nagyon erős csapatról van szó, kiemelkedő a játékosállományuk, de a focit nem papíron, hanem a pályán döntik el, és mindent megteszünk azért, hogy győzzünk a hétvégén.

Vissza