A Gyirmót az idei bajnokságban hazai pályán egy vereséget szenvedett, 3-0-ra kapott ki a Soroksártól. A Szpari múlt hétvégén 2-0-ra verte a Soroksárt, tehát ha a számokon múlna, 5-0-ra nyerne a Nyíregyháza. Sajnos a fociban ez semmit nem számít...

- Azonnal kiegyeznék ezzel az eredménnyel, főleg, hogy szeretnénk javítani idegenbeli mérlegünkön - mondta Lengyel Roland a matekpéldánk hallatán.  - A héten jól dolgoztak a fiúk, kellő önbizalommal rendelkeznek és szerencsére nincs új sérültünk. Tévés meccs lesz a vasárnapi, remélem ez pozitív hatással lesz a játékosokra. Képes a csapat arra, hogy győzzön a Gyirmót otthonában, de ehhez ugyanolyan egységesen és fegyelmezetten kell játszani mint legutóbb - mondta Lengyel Roland vezetőedző. 

Hasonlóan vélekedik Jova Levente is. A kapus bízik abban, hogy ezúttal sem kap gólt. 

- Az a célom, hogy a múltkorihoz hasonlóan a védelemmel nullára lehozzuk a meccset. A Soroksár ellen az én munkámat is leegyszerűsítették a fiúk, a hátvédek mellett a támadók is visszajöttek védekezni, és hasonló teljesítménnyel most is pontot, pontokat szerezhetünk - mondta a Szpari kapusa. 

A Gyirmót FC Győr elleni találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik, melyet az M4 Sport élőben közvetít.  

 

 

Vissza