A vasárnap megrendezésre kerülő Szeged 2011 - Grosics Akadémia - Nyíregyháza  NB II. labdarúgó mérkőzés színhelye Gyula, a Zrinyi Miklós tér 25 szám alatt lévő Grosics Akadémia sportlétesítménye lesz. 
A sportlétesítmény befogadó képessége 667 fő így a vonatkozó jogszabályok alapján csak 67  vendégszurkolót tudnak fogadni. Szurkoló csak regisztráció után léptethető be, ha hiteles fényképes igazolvánnyal és lakcímkártyával igazolja magát, kitölti a szükséges nyomtatvány és fénykép felvétellel teszik azonosíthatóvá. Aki nem regisztrál az nem léptethető be. A beléptetés pár percet vesz igénybe, a belépés pedig ingyenes. 

A Szeged 2011-Grosics Akadémia nem azonos a másik szegedi csapattal a SZEOL-lal, a mérkőzésekre többnyire csak hozzátartozók és az akadémia tagjai látogatnak ki. Az általános pályarendszabályokon túl a sportlétesítmény területén nem lehet szeszes italt fogyasztani és dohányozni mivel oktatási intézménynek minősül. A szegedi klub ezért kéri a Nyíregyházáról érkező szurkolókat a fentiek betartására. 

Vissza