A Nyírség NSC ellen lépett pályára a Szpari leány U19-es együttese. Küzdelmes mérkőzésen mindkét oldalon akadtak helyzetek, de a Szpari Hrinkó Délia révén vezetést szerzett, amire a Nyírség kapufával válaszolt. A szünetig nem változott az eredmény. A második félidőben a Spartacus dominált, de több hiba csúszott a játékba, és egy kontra végén Szakállas Dorina révén egyenlített a Nyírség. A mezőnyfölénynek meg is lett az eredménye, a csereként beálló Kocsis Kira lőtt kapásból egy szélről belőtt labdát a kapuba, majd egy Nyírség kontránál nagyot mentett Czvik Petra. A mérkőzést Tóth Vanda találata zárta le, ziccerben vezette a labdát a remekül védő Lengyel Krisztinára, aki ezúttal nem tudott hárítani, így a Szpari 3-1-re győzött. 

Nyírség NSC - Nyíregyháza Spartacus 1-3 (0-1)

Spartacus: Czvik - Pekk, Oláh, Pitlik, László (Szalontai P) - Szondi (Kocsis), Kornyitás - Bukta (Tahóczki), Németh, Hrinkó - Benedek(Tóth V)

Edző Sándor Dávid, Nagy Panna

Szakágvezető: Sánta Tibor

Gólszerző: Szakállas illetve Hrinkó, Kocsis, Tóth V

Sánta Tibor: Küzdelmes mérkőzésen egy jól kontrázó ellenfelet sikerült legyőzni, időszakonként jó játékkal, és a remekül beszálló cserékkel. Gratulációt érdemel mindkét csapat!

Vissza