A Békéscsaba után a Budafok ellen is nyert a Nyíregyháza Spartacus, és fontos pontokat szerzett az elmúlt héten.

- Pár játékosra nem számíthattunk sérülés miatt, nem voltunk könnyű helyzetben de a hozzáállással nem volt probléma, hajtottak a fiúk. A szerdai dinamikus játékot nem tudtuk megismételni, de örülök az újabb három pontnak, ez volt most a legfontosabb. El kell indulnunk fölfelé a tabellán, el kell hinniük a játékosoknak, hogy jó keretünk van. Azt mondtam a fiúknak a kezdés előtt, hogy nyugodt szívvel bárkit berakhatnék a kezdőbe, van olyan erős a keretünk, hogy mindenki jó teljesítményt nyújtana. A Budafoknak talán két helyzete volt, nem tudták megbontani a védelmünket, jól ütköztünk és zártunk vissza, fegyelmezett volt a csapat. Örülök hogy ezt a mérkőzést is megnyertük - mondta Lengyel Roland edző. 

A csapat két győzelmet aratott a múlt héten, most viszont szünet következik a bajnokságban. Ennek tükrében kérdéses, ez jól jön-e ?

- Olyan sok impulzus érte a csapatot az elmúlt időszakban, hogy úgy érzem jól jön a szünet. A sérültjeink Gyurján Bence és Nagy Tamás kivételével visszatérhetnek, nekik komolyabb térdproblémájuk van, de a többiek felépülhetnek, és még ütőképesebb csapattal tudunk majd pályára lépni - mondta a tréner.

Jó hír, hogy Tóth Ádám is munkába állhat, a fiatal játékosnak a combján szakadt fel mélyen a bőr, ezért nem tréningezhetett az elmúlt napokban.   

Vissza