Újpesten lépett pályára a Szpari U16-os csapata. 

28. perc: Megszereztük a vezetést! Saját térfelünkön agresszívan szereztünk labdát. Kozák Róbert jó ütemű mélységi labdával játszotta meg az üres területet támadó Czimer Lőrincet, aki egy átvétel után laposan kapura lőtt, a labda a hazai kapus hasa alatt a hazai kapuban kötött ki. (0:1)

Újpest FC U16 - Nyíregyháza Spartacus BJLA U16 0:1 (0:1)

Nyíregyháza Spartacus: Harman Levente, - Hári Bálint, Úr Dániel, Kárpátfalvi Donát, Bodnár Viktor - Tóth Nándor (Kovalecz Soma 57’), Bertók Márk - Kozák Róbert (Úrr Dániel László 69’), - Márton Dominik (Túróczi Ádám a szünetben), Czimer Lőrinc (Takács Ottó 90’), Lakóczi Ráisz (Veszeli Olivér 69’)

Edzők: Gyurovics Zsolt vezetőedző, Kocsis Szabolcs másodedző

Gólszerző: Czimer Lőrinc

Gyurovics Zsolt: - Jól kezdtük a mérkőzést az Újpest ellen, próbáltuk kezünkbe venni az irányítást. Az Újpest kombinációs játékhelyzetek kialakításával vagy ívelt keresztlabdákkal akart a védővonalunk mögé kerülni, azonban védekezésünk stabil volt. Szervezettek és fegyelmezettek voltunk ebben a játékrészben. Több sikeres labdaszerzéseinkből gyors ellentámadásokat kezdeményeztünk az Újpest kapujára, viszont az extra passzok hiányoztak a gólszerzéshez. Szünet után a hazai csapat nyomást helyezett ránk, de igazi nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a kapunk előterében Ellentámadásainkból hiányzott a pontosság. Ezen a mérkőzésen a csapategységet lehet kiemelni, egymásért küzdöttek a játékosok, nem volt elveszett labda. Tartása volt a csapatnak. Mentális hozzáállásukkal a játékosok elhitték, hogy győzelemre is tudnak játszani, az egy gólos vezetés tudatában. Gratulálunk az egész csapatnak!

Vissza