Felkészülési mérkőzést játszott Kisvárdán a Nyíregyháza Spartacus.

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, Hugo Seco lőtt egy szabadrúgás után a 6. percben, de lepattant a blokkról a labda. A másik oldalon Tóth Á. lépett volna ki, de Felipe mentett. A 10. percben Melnyik beadása után Sassá fejelt mellé. Kiegyenlített volt az első negyedóra, melynek végén Sinanovic beadása volt mély, Hornyák érkezett volna. A 17. percben Hornyák indult, Sinanovicot játszotta meg, akinek beívelés után mentettek a hazaiak. A 20. percben Protic adta be pontosan a labdát, Tischler mellé fejelt az ötösről. A másik oldalon Sinanovic szabadrúgása után Fodor elé került a labda aki 20 méterről lőtt, de mentettek a védők. A folytatás mezőnyjátékot hozott, lehetőségek nélkül, így az első félidőben nem született gól. 


Fordulás után előbb Tischler előtt adódott lehetőség, majd Tóth Barna fejese után a kapufát találta el. Csorvási hárított egy lövést Gosztonyi próbálkozása után, a 90. percben megszerezte a győztes gólt a Nyíregyháza. Busai Attila csavart a kapuba szabadrúgásból, így nyert a Szpari. 

KISVÁRDA MASTER GOOD–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–1 (0–0)
KISVÁRDA: Felipe (Zöldesi) – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Hei (Szőr) – Lucas (Cukalasz), Protics (Baranyai Á.) – Hugo Seco (Gosztonyi), Bumba, Sassá (Atamasz) – Tischler (Gyüre T.)

NYÍREGYHÁZA: Csorvási –Talabér (Motkó), Fodor F., Pejovic, Svedyuk – Starosta (Busai), Cenaj (Ötvös B.), Szekszárdi (Végső), Tóth Á. (A. Kovác) – Sinanovic (Kártik), Hornyák (Tóth B.)
vezetőedző: Zoran Spisljak

Gól: Busai

 

Vissza