A 26. fordulót rendezték az U19-es bajnokságban. A Nyíregyháza Spartacus - Bozsik Akadémia a Gyirmót vendége volt. A 2. percben egy szöglet után Kovács Norbert érkezett jól, így gyorsan vezetést szerzett a Szpari. Ez megnyugtatta a csapatot, ami kellett is, mert a Gyirmót kilenc emberrel védekezett, és sokszor a durva belépőktől sem riadtak vissza a hazaiak. Fordulás után növelte előnyét a Nyíregyháza Motkó Benjámin révén, majd váratlanul szépített a Gyirmót. Egy szabálytalanság után  - amikor lerántották a Szpari védőjét - a Gyirmót kapott meglepetésre büntetőt, melyet értékesítettek, 1-2. Pár perccel később viszont a Spartacus kapott 11-est, ezt Vajda Roland belőtte, majd a hajrában Fehér Martin állította be a 1-4-es végeredményt. 

Gyirmót - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 1-4 (0-1)

Nyíregyháza: Kopasz - Kovács E, Fehér, Végső, Magyar, Sárosi (Csáki (Horváth)), Starosta (Mácsik), Kulcsár, Vajda, Kovács N (Bakó), Motkó (Listván)

Révész Csaba edző:-  Ellenfelünk mindent eszközt bevetett, hogy elrontsa játékunkat, de nem sikerült. Játékosaim sokat dolgoztak, és megérdemelten győztünk. 


Tökéletesre sikerült a szerdai nap az utánpótlás együttesek számára. Az U19 gyirmóti győzelme mellett az első osztályban szereplő U15-ös és U14-es együttes is idegenben, Siófokon nyert.
Eredmények:
U15 Siófok - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0-3 gólszerzők: Sztankó Dávid, Czár Máté, Szende Bálint
U14 Siófok - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0-2 gólszerzők: Vasváry Zoltán, Tóth Marcell
 

Vissza