A MOL Fehérvárt fogadta a Szpari U19-es csapata. A csapatoknak nem csak egymással, az erős széllel is meg kellett küzdeniük. 

67. perc: Emberelőnybe került a Szpari. A felező vonalnál Szokolai Márk taktikai faultot követett el, amiért a MOL Fehérvár játékosa megütötte. A játékvezető azonnal kiállította a vétkest.

74. perc: A vendégcsapat térfelének a bal oldalon folyt a játék. Batta Gergő átívelte a labdát a hosszúra. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre és egy lepattanóból Tangel László lövése utat talált a kapuba, megszerezve a csapat számára igen fontos vezetést egy kiélezett mérkőzésen. (1:0)

77. perc: Gyorsan jött a második gólunk egy pontrúgást követően. A jobb oldalon szögletrúgáshoz jutottunk.  A szögletet Németh Csaba adta be, melyre Matyi Zoltán remekül emelkedve, a rövidről fejjel vette be a vendégek kapuját. (2:0)

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – MOL Fehérvár FC U19  2:0 (0:0)

Nyíregyháza Spartacus: Talián László – Matyi Zoltán, Hunyadi Bence, Ferencz Róbert, Bálint Ákos – Jócsák Dávid (Majdanics Milán 76’), Németh Csaba, Tóth Ákos (Torkos Máté 76’), Trencsényi Bence (Batta Gergő 68’) – Szokolai Márk, Tangel László (Szabó Bálint 84’)

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Tangel László, Matyi Zoltán

Lengyel Roland vezetőedző: - Két ellentétes félidőt játszottunk! Az első félidőben a Fehérvárt támogatta a szél. A mi térfelünkön zajlott a játék, de inkább a pontrúgások okoztak zavart a védelmünkben. Nem tudtunk kibontakozni, inkább a támadóinkra felrúgott labdákból próbáltunk építkezni, de csak 2-3 gólszerzési lehetőséget tudtunk teremteni az ellenfél kapuja előtt. A második félidőben megfordult a játék képe. Ellenfelünk térfelén zajlott a játék, többször is megtornáztattuk a Vidi kapusát, akinek a bravúrjai kellettek ahhoz, hogy ne kerüljenek hátrányba. Majd egy jogos kiállítás után, (régen nem láttam már ilyen tisztán bevitt balegyenest) még rátettünk egy lapáttal és két gyors góllal eldöntöttük a találkozót. A mai mérkőzést az a csapat nyerte, amely a kapu előtt határozottabb volt. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Vissza