A szerdai Paks elleni találkozó után szombaton Debrecenben lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus felkészülési találkozón.  Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, egy beadásra Szécsi érkezett középen, de sikerült végül tisztázni. A másik oldalon Szokol beadása után alakult ki lehetőség, majd Bévárdi lőtt mellé a 20. percben. A 26. percben Kovács szerzett labdát, Gresót játszotta meg, aki látta, hogy kint áll a kapus, de 40 méteres ívelése után fölé szállt a labda. Két perccel később viszont már betalált Gresó Mátyás, egy hazatett labdára csapott le, és higgadtan a kapuba lőtt, 0-1. A másik oldalon Dzsudzsák erős lövését fogta Fadgyas, így nem változott az eredmény. A hajrában Bévárdi lőtt fölé, így a szünetben vezetett a Szpari.

Fordulás után majdnem megduplázta előnyét a Nyíregyháza, egy szabadrúgás után Papucsek érkezett jól középen, de a felső lécet találta el félfordulatból. Az 58. percben Svedyuk ment el szépen, beadása után Kovács érkezett, a léc alól ütötte ki a labdát Gróf. A 60. percben Papucsek Barnát rántották le a 16-oson belül, 11-es. A büntetőt Papp Máté értékesítette, 0-2. A másik oldalon Bódi szabadrúgását ütötte ki Fejér látványos vetődéssel, majd egy indítás után is a kapus tisztázott. A 75. percben újból Fejér védett nagyot egy közeli lövésnél.  A 82. percben Papp szabadrúgását tolta ki Gróf. Az eredmény nem változott, a Szpari megnyerte  a mérkőzést.

DVSC – Nyíregyháza Spartacus  0-2 (0-1)

Debrecen: Kosicky (Gróf 46.) – Kinyik(Szatmári 46.), Pávkovics, Baráth(Bényei 46.), Haris (Varga 46.), Pintér (Bódi 46.), Poór (Talpaló 79.) , Bévárdi (Lakatos 75.), Dzsudzsák (Soós 46.), Ferenczi  (Füzfői 79.), Szécsi (Tischler 46.)

vezetőedző: Kondás Elemér

Nyíregyháza: Fadgyas (Fejér 46.)– Szokol(Fodor 46.), Papucsek, Végső (Sztankó 81.), Galambos (Szabó 60.), Györgyi (Svedyuk), Márkus(Farkas 46.), Paku (Trencsényi 60.), Starosta (Papp 46.), Kovács (Pataki 60.), Gresó (Tangel 46.(Oláh 87.))

vezetőedző: Gálhidi György

Gólszerző: Gresó (29.), Papp (60.)

Vissza