Békéscsabán lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U16-os gárdája. Az első félidő utolsó percében Bagoly beadására Sógor érkezett remekül, megszerezve a vezetést a Szparinak. Fordulás után egyenlített a hazai gárda, de az 59. percben Sógor Csaba és Kardos Kevin nagyszerű összjátékát követően utóbbi centerezett, és Bagoly Attila a kapuba lőtt, 1-2. A 68. percben ismét egyenlített a Békéscsaba, de ezúttal is volt válasz! A 85. percben Nagy Gergő távoli lövése után a bal alsó sarokban kötött ki a labda, így a Spartacus 3-2-re győzött. 

Békéscsaba - Nyíregyháza Spartacus 2-3 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Áll M. – Kardos, Gincsai, Enyedi, Smied – Nagy G., Áncsán, Panyi (Ferencz) – Heidrich M. (Blahuth), Bagoly (Nagy D.), Sógor (Kiss P.)

Edző: Papp Ákos

Gólszerzők: Sógor, Bagoly, Nagy G.

Papp Ákos: - Szervezett csapat ellen játszottunk egy dinamikus mérkőzést. Több lehetőségünk is adódott az első félidőben, de csak egyet sikerült értékesítenünk. A második félidő elején sajnos egyenlített egy szöglet után az ellenfél, de viszonylag hamar sikerült ismét előnybe kerülnünk, majd sajnos egy büntető után ismét feljött a Békéscsaba. Mentálisan erősek voltunk, hiszen az egyenlítés miatt ellenfelünk kerülhetett volna előnybe, de a végén mi lőttük a győztes gólt. Gratulálok a srácoknak!

Vissza