Az Újpestet fogadta a Szpari U19-es csapata, és az első félidő nem hozott gólt. A 82. percben aztán megszerezte a vezetést a Nyíregyháza. A bal oldalon Szokolai Márk sarokpasszal játszotta meg Bakó Tamást, aki rávezette védőjére a labdát. Egy jó ütemű csel után belőtte az Újpest védők feje felett a labdát. Kvetkó Balázs érkezett és fejelt a vendégek kapusának mozgásával ellentétesen a kapu jobb oldalába. Ez a találat döntött, a Spartacus megnyerte a mérkőzést. 

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – Újpest FC U19 1-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Kopasz József – Tóth Ádám, Ferencz Róbert, Végső Előd, Listván Dominik – Németh Csaba, Bakó Tamás – Szokolai Márk, Dudics István (Batta Gergő a szünetben, Kvetkó Balázs 78’), Boda Balázs - Molnár Zoltán (Matyi Zoltán a szünetben)

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Kvetkó Balázs

Lengyel Roland: - Végig kézben tartottuk a mérkőzést, de magunkhoz képest gyengébb teljesítményt nyújtottunk. Az első félidőben nem volt bennünk elég vállalkozó kedv támadásban, emiatt kevés gólszerzési lehetőséget tudtunk teremteni. A második félidőben nem érdemtelenül megszereztük a vezetést, majd tovább növelhettük volna előnyünket. Védekezésben fegyelmezetten, stabilan játszottunk, bár ellenfelünk egy átlövésből egyszer eltalálta a keresztlécet, de ezen kívül nem tudott helyzetet kialakítani. Pozitív, hogy kapott gól nélkül és gyengébb játékkal is itthon tudtuk tartani mind a három pontot.

Vissza