A Lokomotív Kassát fogadta felkészülési találkozón a Nyíregyháza Spartacus. A Szpari az első félidőben több helyzetet is kidolgozott, és előbb Gajdos lövése szállt fölé, majd a 18. percben Pekár fejessel veszélyeztetett. A 32. percben aztán már betalált a Nyíregyháza, igaz lesről - Pekár lövése után Gajdos passzolt a hálóba, de a játékvezető nem adta meg a találatot.

A 36. percben Sinanovic lépett ki a jobb oldalon, de a befejezése nem volt pontos, így mellé ment a labda. Fordulás után a 49. perc hozta ez első veszélyes kassai helyzetet, egy szabadrúgás centikkel kerülte el a kaput. A második félidőben a Spartacusban egy próbajátékos is bemutatkozott, Koval Viktor 20 esztendős, 195 centiméter magas és belső védőként bevethető. Jó iramot hozott ez a játékrész is, de kevesebb volt a helyzet. A 80. percben Bajzát lőtt fölé, majd Gréczi egy remek szóló végén önzetlenül Bajzáthoz próbált passzolni, így mentettek a védők. A 90. percben aztán már összejött a gól, Gréczi bal oldalról érkező beadását kiütötte a kapus, de Bajzát Péter közelről a kapuba fejelt. A Szpari 1-0-ra győzött, vasárnap pedig a Putnok ellen lép pályára. 

Nyíregyháza Spartacus - Lokomotív Kassa 1-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Jova - Hinora (Szokol 72.), Kelemen (Koval 72.), Rubus, Farkas (Papp 72.) - Csilus( Hornyák 72.), Kártik(Ötvös 72.) - Kesztyűs(Holdampf 72.), Pekár(Gréczi 72.), Sinanovic(Dragóner 60.) - Gajdos(Bajzát 72.) 

vezetőedző: Lucsánszky Tamás 

Vissza