Zalaegerszegen lépett pályára a Szpari U19-es együttese. A 15. percben bal oldali támadás során Kovács Norbert két csellel csapta be ellenfelét a tizenhatossal egymagasságban. Boda Balázshoz passzolt, aki jobbal fordulásból kapura lőtt. Lövése az ellenfél belső védőjének a kezén pattant meg. A megítélt tizenegyest Bakó Tamás magabiztosan értékesítette, 0-1. Az első félidő több gólt nem hozott, a 71. percben viszont növelte előnyét a Szpari. A felezővonalnál Csáki Bertalan agresszívan szerzett labdát és játszotta meg Szokolai Márkot. Szokolai a mélységből nagy lendülettel beinduló Motkó Benjamint játszotta meg. Motkó 20 méteres labdavezetése után a kapujából kiinduló hazai kapus mellett laposan a jobb alsó sarokba lőtt. A Szpari 2-0-ra győzött. 

Zalaegerszegi TE LA U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 0-2 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Kopasz József – Magyar Gábor, Végső Előd, Ferencz Róbert, Bálint Ákos, – Tóth Ádám (Motkó Benjamin a szünetben), Bakó Tamás (Listván Dominik 79’), Dudics István (Molnár Zoltán 67’), Boda Balázs (Csáki Bertalan 60’), – Kovács Norbert, Szokolai Márk  

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Bakó Tamás, Motkó Benjamin

Lengyel Roland vezetőedző: - Nagyot küzdöttünk a mai napon. Fegyelmezetten, szervezetten, nagy lelkesedéssel játszottunk. Ellenfelünk magassági fölényét kihasználva pontrúgásokból próbált eredményes lenni, amelyeket jól védekeztünk le. Voltak jó és extra jó teljesítmények, de ami a legfontosabb, csapatként voltunk erősek ezen a mérkőzésen egy jó hazai csapattal szemben. Így más eredmény nem is születhetett, mint a győzelem. Ráléptünk egy útra, amiről nem szeretnénk letérni.  Gratulálok a csapatnak, szép győzelem volt! 

Vissza