Újabb bajnokit játszott a Nyíregyháza Spartacus-BJLA U19-es gárdája. Ezúttal a Paks volt az ellenfél. 

10. perc: Az ellenfél térfelén Czár Máté mélységi labdával ugratta ki a bemozgó Pataki Bencét, aki átvétel után laposan a kapuba lőtt (1:0)

13. perc: Agresszív labdaszerzés után Sztankó Dávid adta be bal oldalról a labdát, melyre Gönczör Róbert jól érkezett (2:0)

58. perc Gyurkits Gergő révén szépített a Paks. (2-1)

84. perc: Szűcs Dávid a felezővonalon nyert meg egy fejpárbajt, a lepattanó labdát Pataki Bence gyűjtötte be, aki a beinduló Szende Bálint elé adott remek passzt, utóbbi pedig higgadtan lőtt a kifutó kapus mellett a hálóba (3:1)

Nyíregyháza Spartacus U19 - Paks U19 3-1 (2-0)

Nyíregyháza: Kovács Zsombor -  Herzku Alex, Hunyadi Bence, Tagai András, Gönczör Róbert (Szende Bálint a szünetben), Oláh Lóránt (Batta G. 71’), Czár Máté, Sztankó Dávid (Szűcs D. 78’), Pataki Bence, Tóth Ákos, Torkos Máté (Vámos G. 56’)

Edző: Csernijenko Ruszlán, Gyurovics Zsolt

Csernijenko Ruszlán vezetőedző: -  Az első 30 percben a mi akaratunk érvényesült, jó ütemben szereztük a gólokat. 2:0 után további lehetőségeink voltak, mellyel lezárhattuk volna a mérkőzést, de nem éltünk a helyzetekkel. Ebben az időszakban a Paks volt a kezdeményezőbb, voltak veszélyes támadásaik. A 2. félidő első felében a vendégcsapat birtokolta többet a labdát, egy átlövésből szépítettek. A folytatásban viszont már stabilabb lett a védekezésünk, egy labdaszerzés után szerzett harmadik gólunkkal eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálunk a csapatnak!

Vissza