A Kecskemétet fogadta a bajnokságban a Szpari U15-ös csapata. Az első félidőben inkább a küzdelem dominált, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben. A mieinknek néhányszor a széleken sikerült megbontani a vendégek védelmét, amelyből két komoly helyzet is adódott, de ezek kimaradtak. A kecskemétiek gyors támadóik révén próbálták veszélyeztetni, de a Szpari védőinek sikerült ezeket a támadásokat hatástalanítani. A második félidőben is hasonló volt a játék képe, de ekkor már gól is született. Az 56. percben Balogh Roland szögletét Gincsai Zoltán fejelte a kapuba. 1-0! A mérkőzés végéig mindent megtettek a kecskemétiek az egyenlítésért, de az eredmény már nem változott, így maradt az egygólos hazai siker.

 

Nyíregyháza Spartacus U15- Kecskeméti LA 1:0 (1:0)

Nyíregyháza Spartacus: Szondi L. – Korodi K., Gincsai Z., Szabó T., Smied B. (Enyedi P.)  – Áncsán M. (Kardos K.), Nagy G. (Bagoly A.), Major M., – Balogh R. (Tóth Cs.), Ferencz B.  Heidrich M. (Panyi A.).

Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerző: Gincsai Zoltán

Balogh Zoltán vezetőedző: - Egy küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot. Úgy érzem győzelmünk teljesen megérdemelt, hiszen nekünk voltak lehetőségeink és nagyobb helyzeteink. Külön öröm számomra, hogy ismét kapott gól nélkül hoztunk le egy mérkőzést.   

Vissza