A 9. forduló előrehozott mérkőzésén lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus női együttese. A Szparinál eltiltás miatt Urai Bianka és Kovács Anikó sem léphetett pályára és voltak sérültek is, de így is a Szpari irányította a Kőbánya elleni találkozót, és Malachovszky Dóra meg is szerezte a vezetést a 20. percben. A folytatásban is voltak lehetőségek, Tóth Cintia a kapufát találta el, de újabb gól nem született. A Nyíregyháza 1-0-ra győzött idegenben, a második játékrészben pedig több fiatal is pályára léphetett csereként.

 

Kőbányáért FNLA – Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-1)

Budapest

Jv: Kalydy Dionízia Imola (Németh, Kénoszt)

Nyíregyháza: Czégény – Popovics, Kelemen, Kocsis, Paranai, Bodnár (Benedek 69.), Balogh, Tóth, Kárpátfalvi, Malachovszky (Czvik Zs. 55.), Fekete (Néző 87.)

Makay Robin vezetőedző: - Nagyon nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, kicsi volt a pálya, és létszámhiánnyal is küzdöttünk. A hétvégi vereség mentálisan megterhelte a csapatot, de tartásunkat mutatja, hogy az előnyt megtartottuk. Gratulálok az ellenfélnek, szimpatikus, szervezett csapat benyomását keltette, fognak még meglepetést okozni.

Vissza