Jól kezdte a Nyírségi csapat a DVTK elleni idegenbeli mérkőzést, sorra alakította ki a helyzeteket, de gólt nem sikerült szerezni, és a sok kihagyott helyzet meg is bosszulta magát. Egy ellentámadás végén a hazai csapat szabadrúgáshoz jutott, és egy szép góllal vezetést is szereztek. Szerencsére a mieinket nem zavarta meg a bekapott gól, nem sokkal később Tóth Panna átlövésből egyenlített, majd a félidő vége előtt Kocsis Kira szóló után passzolt higgadtan a kapuba így 2-1-s vezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőben uralták a mieink a játékot, növelni is tudták az előnyüket, egy beadás után Benkő Kira nagyszerűen érkezett, így beállítva az 1-3-as végeredményt. 

DVTK leány U16 - Nyíregyháza Spartacus leány U16 1-3 (1-2)

Nyíregyháza: Pekk Lili, Nagy Dorka (Veres Anna), Bartha Bianka, Lakatos Zsanett, Zsigó Dalma, Moravszki Hanna (Szalontai Panna) Brekovszki Julianna, Varga Vivien (Benkő Kira) Tóth Panna, Kocsis Kira (Tóth Vanda) Pekk Luca

Sándor Dávid edző: - Azt kaptuk az ellenféltől amit vártunk, agresszív, sokat futó csapattal álltunk szembe, amire jól reagáltunk. Mégis volt egy 5 perces rövidzárlat a védekezésben, amit az ellenfél ki is használt. Szerencsére helyünkön volt az eszünk és a szívunk, így megtudtuk fordítani a mérkőzést a mi javunkra. Ezért nagy dicséret illeti a lányokat, igazi csapatmunka volt.

Vissza