Az Újpest ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U17-es együttese. A 21. percben Tangel László kihasználta az ellenfél védelmének hibáját, labdaszerzése után kilépett és a kapu bal felső sarkába lőtt, 1-0. Az első játékrász nem hozott több gólt, a 64. percben viszont Gyüre András szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, betört a tizenhatoson belülre és csak szabálytalanul tudták megállítani. A jogosan megítélt büntetőt Tangel László magabiztosan értékesítette. A hajrában szépített az UTE, ám gyorsan jött a válasz,  labdát szereztek a mieink a saját tizenhatosunknál, Barta Gábor és Gönczör Róbert sprintben indultak el, és kényszerítőkkel kijátszották az ellenfél játékosait, végül előbbi a labdát a kapu bal oldalába gurította, 3-1, ez lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 - UTE U17 3-1 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Gönczör, Herczku, Szabó M., Mészáros – Gyüre, Szabó B., Jócsák (Hunyadi 62’)– Tóth (Batta 74’), Torkos (Barta 45’), Tangel (Majdanics 86’)

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tangel (2), Barta

Szatke Zoltán vezetőedző: - Az első perctől kezdve nagy akarattal és koncentráltsággal játszottunk. Védekezésben kemények, támadásban pedig ötletesek voltunk. A rúgott góljainkon kívül több helyzetet is sikerült kidolgozni, az ellenfélnek nem volt nagy lehetősége a gólszerzésre. Mindenki kivette a részét a mai győzelemből, és nehéz helyzetekben is higgadtak tudtunk maradni. Teljesen megérdemelten nyertünk a tavalyi bajnok és a mostani listavezető ellen.

Vissza