A Balmazújváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a Nyíregyháza Spartacus.

A 15. percben vezetést szerzett a Szpari, Pócsik Botond érkezett középen, és a kapu bal oldalába lőtt, 1-0. Egy perccel később Csorvási védett nagyot egy közeli lövésnél. A 41. percben megduplázta előnyét a Spartacus, Márkus Attila 25 méterről hatalmas erővel kilőtte a bal felső sarkot, 2-0.

Fordulás után Szokol fejelt egy beadás után, nagyot védett a Balmazújváros kapusa. A 62. percben Kalocsai passza után Paku lövése pattant szögletre. A 78. percben szépített a Balmazújváros, egy indulás után Prokisch Dominik talált be,  2-1. A végére jutott egy-egy Márkus és Galambos lövés, de az eredmény nem változott, 2-1-re nyert a Szpari.

Nyíregyháza Spartacus – Balmazújváros 2-1 (2-0)

Nyíregyháza: Menczeles – Szabó B., Szokol, Vasiljevic, Nemes – Márkus, Paku - Kalocsai, Ferencz (Galambos 46.) , Pócsik (Bagoly 22.), Erdei

Szergej Pacaj vezetőedző: - Azt kaptam amit vártam a mai napon. Tudtam, hogy nem lesznek frissek a játékosok, mivel 20-án hajnalban érkeztünk haza az edzőtáborból, és bár kaptak két nap pihenőt a keret tagjai, érződött a fáradtság. Voltak akik kisebb sérülés miatt hagytak ki tréningeket is, de összességében jól teljesítettek a játékosok egy nagyon lelkes Balmazújváros ellen.

Vissza