Három győzelem után először kapott ki a bajnokságban a Szpari. A csapat a 2. percben könnyen megszerezhette volna a vezetést, de Csilus fejese mellé ment, egy perccel később pedig már hátrányban volt a Nyíregyháza. Miközben a játékosok mentek előre az egyenlítésért, a Dorog taktikusan védekezett, és veszélyes kontrákat vezetett, melyekből újabb gólt lőtt. 

- A legfontosabb most az, hogy két nap alatt helyre rakjuk a fejeket, mert a Soroksár elleni hasonló meccs lesz, mint a dorogi volt. Racionálisabb játékra van szükség a győzelemhez. A találkozó elején nagyon kitámadtunk, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta a középpályán történő labdavesztéseket. Nem elég, hogy mindenki gyenge napot fogott ki, még szerencsénk sem volt – értékelte a mérkőzést Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A tréner munkáját nehezíti, hogy Jova Levente a hajrában megsérült. A kapus ma orvosi vizsgálatra megy, de kérdéses a játéka szerdán a Soroksár ellen. 

A Dorog mestere, Schindler Szabolcs érthetően boldogabb volt a lefújás után. 

– Egykori mesterem, Verebes József szavait idézve, a 4. fordulóban megérkeztünk a bajnokságba. Már az előző hetekben is minimális dolgokon csúsztunk el, de most kevesebb egyéni hibát követtünk el. Sokat tettünk a győzelemért - mondta a Dorog vezetőedzője. 

Vissza