Gyömrőn lépett pályára a bajnokság első tavaszi mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus női együttese az NB-II-ben. A mieink nem bízták a véletlenre, és Kárpátfalvi Virág gyorsan vezetést szerzett a Szparinak. Barta Boglárka megduplázta az előnyt, majd Szanyi Mária is betalált. Folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket a Nyíregyháza, és Tóth Cintia találata után már 0-4 volt az állás. Nem állt le a csapat,  Hrinkó Délia is eredményes volt, Kárpátfalvi Virág pedig megszerezte második gólját. Szanyi Mária is duplázott, neki az első félidőben összejött a mesterhármas is! A végén Kovács Anikó és ismét Hrinkó Délia lőtt a hazai kapuba, így a szünetben 0-10 volt az állás. 

Fordulás után sem kellett sokat várni a Szpari gólra, Kárpátfalvi Virágnak is sikerült a mesterhármas, sőt negyedik, majd ötödik gólját is megszerezte. Kovács Anikó és Hrinkó Délia sem akart lemaradni, mindketten mesterhármasnál tartottak a második játékrész felénél. A csereként, hosszú sérülés után beálló Urai Bianka villant, 0-17, majd megint Hrinkó Délia következett. Urai Bianka meglőtte második gólját, aztán a másik csere, Bakó Alina szerezte a 20. Szpari gólt. A 21. Urai Biankának jutott, a Nyíregyháza gólzáporral kezdte a tavaszt! 

UFC Gyömrő - Nyíregyháza Spartacus  0-21 (0-10)

Nyíregyháza: Bódig - Tóth C., Pekk (Bakó a szünetben), Barta, Paranai, Szanyi, Bukta(Urai a szünetben), Kovács, Fekete, Hrinkó, Kárpátfalvi 

vezetőedző: Szilágyi Krisztián

gólszerző: Kárpátfalvi(5), Hrinkó(4), Szanyi(3), Kovács (3), Urai (3), Tóth, Barta, Bakó

Vissza