A sereghajtó Egert fogadta a női NB-II-es bajnokság zárófordulójában a Nyíregyháza Spartacus.

A Szpari szerette volna szépen zárni a szezont, és hamar kiderült, ezzel nem is lesz gond. Az 5. percben Balogh Vivien jobbról érkező beadása után Bornemissza Barbara szerzett vezetést, majd egy perccel később Kárpátfalvi Virág lépett ki, és megduplázta az előnyt. Még csak a 8. percben jártunk de már 3-0 volt az állás, ismét a 15 éves Kárpátfalvi Virág volt eredményes, majd a 11. percben Kovács Anikó talált a kapuba, 4-0. A folytatásban is nagy volt a Spartacus fölénye, többször a vendégek kapusa, vagy a kapufa mentett, majd Urai Bianka csavart szépen a kapuba, 5-0. A 26. percben Kovács Anikó beadása után Bornemissza Barbara növelte az előnyt, majd egy perccel később ismét ő volt eredményes, három perc alatt három gólt szereztek a mieink. A félidei 8-0-ás állást Fekete Gabriella állította be egy 23 méteres lövéssel. 


Fordulás után sem változott a helyzet, Kovács Anikó szép cselek után növelte az előnyt, majd Urai Bianka bombagólját követően 10-0-ra vezetett a Szpari! És nem volt vége! Egy perccel később Urai Bianka beadását követően Bornemissza Barbara helyezett a kapuba, egy jó indítás után pedig Fekete Gabriella lépett ki és elpasszolta a kapus mellett a labdát. A 13. gólt Kárpátfalvi Virág szerezte egy szöglet után, majd Szanyi Mária - aki éppen Egerből érkezett télen - egy szóló végén volt eredményes. A 77. percben megduplázta góljai számát, Fekete Gabriella beadása után estében helyezett a kapuba, a hajrá kezdetén pedig Pócsik Lívia lőtt gólt jobbról. A 17-0-ás végeredményt Fekete Gabriella állította be, a Spartacus kiütéses győzelemmel búcsúztatta a szezont.

Nyíregyháza Spartacus - Eger 17-0 (8-0)

Nyíregyháza: Czégény - Pócsik, Kocsis, Urai, Szanyi - Kárpátfalvi, Kovács (Garda 52.), Balogh - Tóth, Bornemissza ( Nagy B. 65.), Fekete

Makay Robin vezetőedző: - Gratulálok csapatomnak az egész éves teljesítményhez, a szerzett pontok tekintetében részben elégedett vagyok. A jövőben sok sikert kívánunk az egrieknek, sportszerűen befejezték a szezont.

Vissza