A Pécset fogadta a bajnokságban a Szpari U19-es csapata, és a mieink az első félidőben két gólos hátrányba kerültek. Fordulás után tovább nőtt a különbség, és bár szépített a csapat, egyenlíteni már nem sikerült. 

64. perc: Bal oldalon az üres területbe belőtt labdára Szokolai Márk indult meg, egy igazítása után ballal élesen keresztlabdával játszotta meg Tóth Ákost, aki két védő között egy csellel betört a tizenhatoson belülre és jobb lábbal átlósan nagy gólt lőtt a vendégek kapujába. (1:3)

90. perc: A Pécs térfelének közepén, az ellenfél kapujától 25 méterre Trencsényi Bencével szemben követtek el szabálytalanságot. A megítélt szabadrúgást Németh Csaba végezte el és kilőtte a jobb felső sarkot. (2:3)

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – Pécsi Mecsek FC U19 2:3 (0:2)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Matyi Zoltán, Hunyadi Bence, Ferencz Róbert, Bálint Ákos – Németh Csaba, Jócsák Dávid (Tangel László 75’), Boda Balázs (Torkos Máté 64’), - Tóth Ákos (Tagai András 79’), Szokolai Márk, Trencsényi Bence

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Tóth Ákos, Németh Csaba

Lengyel Roland: - Rangadót játszottunk a mai napon! De az első félidőben csak nevében volt rangadó, mert nem sok közünk volt a mérkőzéshez! Szinte az összes párharcot elvesztettük, még helyzetet sem tudtunk kialakítani, ami eddig nem volt ránk jellemző. Ellenfelünk erőszakosan, harcosan játszott. Meg is lett az eredménye, mivel 0-2 vel mehettünk az öltözőben. A szünetben elmagyaráztam, hogy miben is kellene változtatni, ha meg akarjuk fordítani a mérkőzést. Ezután megfordult a játék kèpe, az ellenfél térfelén zajlott a mérkőzés! Helyzetek alapján meg is fordíthattuk volna az eredményt. Majd egy pontrúgás végén növelni tudták az előnyüket a vendégek. De nem adta fel a csapat és tudtunk két gólt szerezni, de a harmadikra már nem jutott időnk! Összességében megérdemelték a vendégek a 3 pontot, mert ők nem csak mondták, hogy győzni érkeztek, hanem meg is valósították. Ilyen 45 percet, amit az első félidőben produkáltunk, nem hogy hazai pályán, de sehol nem engedhetünk meg magunknak!

Vissza