A Vácot fogadta a Szpari U19-es együttese. 

9. perc: Jobb oldalról az ellenfél tizenhatosával egymagasságban Boda Balázs kapott jó labdát középen, egy átvétel után kapura lőtt. Lövése kipattant a vendégek kapusáról az érkező Tóth Ákos elé, aki megszerezte a vezetést. (1:0)

48. perc: Szenecei Erik egyenlített egy védelmi hiba után, 1:1

50. perc: Fordított a Vác, Csipkás Ákos talált be, 1:2.

67. perc: Szélről érkező labdára Tangel László emelkedett a legmagasabbra a vendégcsapat védőinek szorításában, fejese a kapufa mellett hullott a hálóba. (2:2)

86. perc Kecskés Marcell újra előnyhöz juttatta a vendégeket, 2:3

88. perc Szunács Martin állította be a végeredményt, 2:4. 

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – Vác VLSE U19  2:4 (1:0)

Nyíregyháza Spartacus: Lőrincz Zsolt, Gönczör Róbert, Hunyadi Bence, Ferencz Róbert, Bálint Ákos, Szabó Bálint (Németh Csaba a szünetben), Trencsényi Bence, Boda Balázs (Tangel László 61’) Tóth Ákos, Szokolai Márk­, Batta Gergő (Makó Péter a szünetben, Majdanics Milán 53’) 

Edzők: Gyurovics Zsolt, Koskovits György

Gólszerző: Tóth Ákos 9’, Tangel László 67’

Gyurovics Zsolt: - Az első félidőben helyzeteink alapján több góllal vezethettünk volna. Többet birtokoltuk a labdát, széleken többször az ellenfél védővonala mögé tudtunk kerülni, ezzel kialakítva 4-5 gólszerzési lehetőséget.  A befejezéseknél azonban nem voltunk kellően pontosak. A második félidő elején egyéni hibák sorozata miatt a vendégcsapat 2 perc alatt megfordította az eredményt. Ebből a sokkból még felálltunk és egyenlíteni tudtunk. A mérkőzés utolsó szakaszában egy újabb 2 perces kihagyás és a koncentráció hiánya miatt ellenfelünk megszerezte a győzelmet. A csapaton fáradtság volt látható a kettős terhelés mellett lejátszott őszi szezon végére. Szerettünk volna dobogós helyen fordulni a tavasz idényre, de nem sikerült. A mai mérkőzés eredményétől függetlenül azonban csak elismeréssel beszélhetek a játékosok féléves teljesítményéről.

Vissza