Elkezdődött a tavasz a Szpari U14-es együttese számára is, a vendég a Ferencváros volt. A vendégek szereztek vezetést a 25. percben. A kapott gól után egy percen belül az ellenfél tizenhatosának előterében szabadrúgáshoz jutottak a mieink, a beadás után a kapu előtti kavarodásnál Kerezsi Miklós elé került a labda 3 méterre a kaputól, aki kihasználta a helyzetet és gólt lőtt, 1-1. A 44. percben ismét az FTC talált be, de erre is sikerült válaszolni hat perccel később. A szélről középre lőtt szabadrúgásra Ur Dániel érkezett, és a kapust megelőzve 16 méterről csúsztatta a kapuba a labdát, 2-2. A 68. percben viszont újból a vendégek találtak be, így 3-2-re megnyerték a találkozót. 

Nyíregyháza Spartacus U14 - Ferencvárosi TC 2-3 (1-1)
Nyíregyháza: Márton - Ur, Kerezsi, Kárpátfalvi, Simon - Tóth (Czimer), Bertók, Banu (Turóczi) - Ádámszki, Kozák, Pók (Murányi)

Edző: Deme Attila

Gól: Kerezsi, Ur

Deme Attila edző: - Nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk. A játékosok mentalitása, hozzáállása dicséretes volt, férfiakat láttam a pályán akik igazi csapatként küzdöttek, hajtottak és segítették egymást! Szép jövő előtt állunk ha ilyen alázatosan fogunk dolgozni a továbbiakban is! Nagy gratuláció minden egyes játékosomnak!
 

Vissza