A Városi Stadion centerpályáján léphetett pályára az U19-es bajnokság utolsó hazai mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia. A csapat a Kecskemétet fogadta, és pontszerzéssel már most bebiztosíthatta volna második helyét a tabellán. Az előjelek nem voltak túl biztatóak, Fehér Martin vakbélműtét, Kulcsár Hunor szalagsérülés miatt nem állt rendelkezésre. 

 Sajnos a találkozó elején egy védelmi hibát követően vezetést szereztek a vendégek, de egy szép akció végén Motkó Benjámin már a 13. percben egyenlített, majd pár perccel később Sárosi Máté már a Szparit juttatta előnyhöz. A folytatás után szinte végig a Kecskemét térfelén pattogott a labda, és nem volt másként a második félidőben sem. Egy kontra után azonban mégis egyenlített a vendég gárda, majd a 64. percben egy jobb oldali lövéssel fordított is. A hátralévő időben mindent megtett a Spartacus az egyenlítésért, egy szabadrúgásnál centikkel ment mellé a labda, majd a lefújás előtt a felső lécet találták el a mieink, így a Kecskemét megtartotta előnyét és megnyerte a mérkőzést. Az utolsó fordulóban Kaposvárra utazik a csapat, itt szerezheti meg az ezüstérmet. 

Nyíregyháza Spartacus U19 - Mercedes Kecskeméti LA 2-3 (2-1)

Nyíregyháza: Nagy - Csáki, Magyar, Végső, Kovács E, Listván (Bakó 46.), Vajda, Horváth(Hubicsák 46.), Kovács N., Sárosi (Mácsik 77.), Motkó

edző: Révész Csaba

További eredmények: 

U17. UTE - Nyíregyháza 6-1, gólszerző: Ferencz Róbert

U16. UTE - Nyíregyháza 0-1, gólszerző: Tangel László

Vissza