Kecskeméten lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U14-es együttese. A mérkőzés elejétől a vendégek játszottak fölényben, mégis a hazaiak előtt adódott az első helyzet, de nem tudtak betalálni. A továbbiakban a vendégektől Ádámszki találta el a kapufát, majd a kipattanó labdát Ur Dániel rúgta a kapuba, azonban a játékvezető les címén érvénytelenítette a gólt. A 37. percben megszerezte a vezetést a Spartacus. Ádámszki a félpályáról indulva két védőt, majd a kapust kicselezve talált a kapuba (0:1)! A 47. percben Bertók végzett el oldalról szabadrúgását, amelyet Ádámszki közelről a kapuba csúsztatott. (0:2)! A hátralévő időben is inkább a vendégeknek voltak lehetőségei, de az eredmény már nem változott.

KTE-Nyíregyháza Spartacus U14 0-2 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Harman L. – Simon B., Kerezsi M., Kárpátfalvi D., Murányi A. - Bertók M., Banu B. (Czimer L.), Kozák R. (Gyurkovics) - Ur D. (Kovalecz S.), Ádámszki M. (Tóth N.), Pók B. (Halcsák L.)

Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Ádámszki Milán (2)

Balogh Zoltán vezetőedző: - Két rosszul sikerült mérkőzés után nagyon fontos és megérdemelt győzelmet arattunk. Egész mérkőzésen többet birtokoltuk a labdát, folyamatosan kezdeményeztünk, de mindezt nagyon sok hibával. A csapat védekezése ezúttal rendezettebb volt, igaz a hazaiak kevés alkalommal tették próbára. Összességében javuló játékkal sikerült a három pontot elhozni Kecskemétről.

Vissza