A hétközi edzőmeccs jól sikerült ( a jövő héten szerdán ismét lesz találkozó, a román Recea ellen), vasárnap pedig bajnokit játszik a Szpari Zalaegerszegen. Már szombaton elutazik a keret, előtte a Városi Stadionban tart tréninget a szakmai stáb. Zoran Spisljak vezetőedző szerint fontos lesz a szervezettség. 

- A saját játékunkat kell játszani, és meg kell próbálni azt rákényszeríteni ellenfelünkre. A ZTE az élmezőnyhöz tartozik, de ha magabiztosak, szervezettek és türelmesek vagyunk, akkor pontokkal térhetünk haza. Az edzőmérkőzések is ezt a célt szolgálják, hogy minden játékos pontosan tudja mi a feladata egy-egy szituációban - mondta Zoran Spisljak.  

A zalaiaknál több változás volt a keretben a téli szünetben. 

A télen azokra a posztokra igazoltunk, ahol még erősítésre volt szükségünk, és szerintem kijelenthető, hogy egyértelműen erősödött a csapat. Ezt az első két tavaszi forduló is bizonyította, és remélem, hogy hosszú távon még eredményesebbek leszünk. Most az a feladatunk, hogy minél jobban összecsiszoljuk a játékosokat - nyilatkozta csapata honlapján Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője. 

A ZTE-Nyíregyháza Spartacus találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik. A szurkolóknak a vendégjegy 900 Ft-ba kerül.

A ZTE Aréna megközelítése autóval: Budapest felől az M7-es autópályán egészen a Marcali lehajtóig, ezt követően a 76-os föúton haladva a Balatonszentgyörgy, Zalacsány, Nagykapornak, Zalaegerszeg útvonalon, a város elején található felüljáró után, az első közlekedési lámpánál jobbra kanyarodva érhető el a stadion. 

Megközelítés tömegközlekedéssel: A vasútállomásról az 1-es vagy 10-es számú helyi autóbusszal közelíthető meg a stadion. A távolsági buszpályaudvartól a sportcsarnok irányában, mintegy 5-
600 méterre fekszik a pálya.

Vissza